22 de novembre del 2009

té vergonya en fèlix?

30 minuts (TV3, 21.55 h) tracta aquesta nit el cas del Palau de la Música, quatre mesos després de l'inici de l'escàndol. Un equip del programa, a través de testimonis, ha reconstruït la doble vida de Fèlix Millet i ha intentat respondre la pregunta del milió: com és possible que Millet enganyés tanta gent durant tant de temps?

NO US HO PERDEU! EL SOM DE DOCTORAT, SEMPRE DESTRIPANT L'ACTUALITAT! EN CONTRA DE TOTS ELS CORRUPTES QUE ENS ROBEN ELS DINERS.

8 comentaris:

Unknown ha dit...

abans que veieu el programa ja us ho dic jo que no en té de vergonya en billet aquest!

en Ristu actiu ha dit...

Sou com el Robin Hood dels catalans!!!!!!!!

meli gat ha dit...

sempre contra els rics sense vergonya com en fèlix!!!! per cert, pobre gat, que té nom de corrupte... quina mala sort!! o pobre fill dels montsolís que no va heredar perquè el va matar la tieta eulàlia (ara Teresa Clarís...)

la chica ha dit...

quin gat?
quina teresa clarís?
l'eulàlia montsolís?
qui es mor?
no entenc res, com sempre!
MELI ETS LA MILLOR!!!

Caraplàtan Baluuuuu ha dit...

Tens raó gran Clarins, aixó en lloc de Somdedoctorat sembla Somdeventdelpla, molts personatges, moltes històries enrevesades, amors que vénen i que se'n van, crims, corrupció...

meli ha dit...

nooooooo, no som de bendenplantanbenplantat!!! no no no!!

QUE NO DECAIGUI AQUESTA ENTRADA!! QUE NO DECAIGUI EL TEMA QUE ENS OCUPA!!

per cert Clarinin, quan va començar el programa vaig pensar en tut! No pas pel tema corrupcionero, no! sino per la musiqueta que tocava el senyoret músic ben enclenxinat amb el seu oboè o clarinet... era una melodia que la meli li fa riure i que la clari sap tocar amb el pianillo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

patos i anecs

la chica ha dit...

oh! una cançó que jo sé tocar al piano? (no diguis pianillo que queda cutre, digues el piano de cua amb boboms ferrero rocher a la cua) ;)
quina?!?!
que guai!

piano de bombons ha dit...

nino nino nino nino
tararararararà tarararà!

nino nino nino nino
tararararararà tarararà!