15 de juny del 2008

Festa infantil

Hola nens i nenes!!

Avui us explicaré la festa infantil que es va celebrar al carrer ENCRIPTAT DEL NÚMERO ENCRIPTAT DE LA CIUTAT ENCRIPTADA.
Consistia en una triple celebració: aniversari meu (veure entrada del dia 8 de juny), inauguració pis Crisitina de CIUTAT ENCRIPTADA (Clara, no vaig veure l'Hèctor) i boda Crisitina i Manolele (HOSTI! SÍ? FELICITATS!!!!). Va ser molt divertit.

De fet, l'excusa era veure el video del seu viatge a Venècia i de pas les fotos, però tot això va anar lligat a un bon berenar consistent en tot tipus de varietats típiques d'una festa infantil. Cacaolat, galetes, pastis, pa bimbo amb nocilla, kikos, barreges salades... De fet em va recordar una mica la preparació d'un cap d'any a casa la Clara. Ella s'encarregava de les begudes = fanta i cocacola. Després vam deduïr que quan havien dit: "la Clara les begudes" volien dir "la Clara l'alcohol". Som així de petites també amb la Montserrat amb qui vam jugar a ninus C'mon.

De fet tant petites que fins i tot conduint no tenim massa clar cap on hem d'anar. Abans d'agafar l'autopista correcta, vam dirigir-nos cap a l'autovia de Castelldefels i cap a Gavà vam fer un canvi de sentit. Sort que la Montserrat està fent pràctiques i té els senyals de tràfic molt clars, gràcies Montserrat!!!

Vam fer moltes tonteries i vam riure molt, ah i també vam menjar moltu! La Mari va ser la gran ausente, també la Llimu i la Diana que encara que no conec és com si ja la conegués. Per això també faig aquesta entrada, perquè tinguin una idea de lo molt bé que s'ho haguéssin passat.
Repetimos?

17 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquest és el comentari del negat númerto 1, que porta un mes intentant publicar alguna cosa.
Felicitats als afortunats que estrenen pis i que aviat es casaran i felicitats a la Meli pels seus esplèndids 27.
Molts records també per ls Clari i per tota la colla de monitores i exmonitores!!

la chica ha dit...

hola, perico!

ja sé qui ets :) visca, visca! benvingut a la blocsfera i al bloc més dixaraxeru de la xarxa! ;) no ets un negat, al contrari, bé que te n'has sortit! :) espero veure't per aquí sovint!

vaia festa més guai, amb pa bimbo i nocilla! felicitats a la crisitaina (perquè té tantes "i" fora de lloc?) i moltes felicitats a l'altre parell de loques perquè sí!

per cert, ahir la meva mare va fer una sortida de empúries i ullastret amb el mnac. li va fer la visita una noia que es diu mercè. li va caure molt bé. aquesta vegada, però, no es va donar a conèixer com "la mare de la clara, l'amiga de la meli. perquè tu coneixes la meli, no?" buf... la coneixeu?

Anònim ha dit...

si!
és la mercè! és una crack fent visites! Així que la Mercè a Empúries dissabte... ja li diré!

clarins! oi que a tu tb tagraden molt les festes infantils? sobretot aquella de les crispetes salades i de colors, els donuts i el bimbo amb nocilla!! mmm!!

la chica ha dit...

sí, va ser molt guai! va ser el dia del consierto de aranjues a las tres! oi? que guai! vam anar a sopar i després vam comprar crispetes blanques (jo) i de colors (meli!) per mirar una peli mooooolt diver!! la meliryn es va quedar ben adormida! no vam arribar al final, oi? vaia pal de peli...

la chica ha dit...

sí! també hi havia donuts i nocilla! que guai! que guai!

la chica ha dit...

meliryn, he canviat el rellotge, et sembla bé?
aquell robot em començava a ratllar, la veritat és que era simpàtic que saludés amb el braç però era lletget, no?
què et sembla?

Anònim ha dit...

Apa Clara!!!! La teva mare ha conegut a la Mercè!!!! Ja pot dir que coneix a mitja Àgora!!!!

La Crisitaina té moltes "i" fora de lloc perquè.....perquè......perquè....perquè sí!!!! No hi ha un perquè.

I la festa va ser molt chuli i guai!!! Vam escoltar música i vam jugar amb un globus i vam riure i vam menjar i ens vam fer fotos amb un mocador al cap i vam veure el vídeo del viatge a Venècia de la Crisitaina i meu i vam fer el tontu!!!! Jo anava vestida a joc amb els coixins de la Crisitaina i el Manolele!!!! I vam jugar amb els ninus Ca'Mon!!!!!(sobretot el dels boxers!)

Demà la Crisitaina portarà les restes de la festa a la Pedrera, per acabar-les. Tot i que demà hi ha roda de premsa de la nova expo i hi menjarem crusanets i ensaïmadetes i veurem suc!!! És que a la Pedrera mengem moooooooooooolt!!! Ja ho veieu!!!

Brrr Brrrr

Anònim ha dit...

Se m'oblidava!!!! També vam seure damunt la Sandra.... JIJIJIJIJI És el sofà....Què pèrfida sóc!!!!

la chica ha dit...

el sofà es diu sandra? :S

Anònim ha dit...

Es la hora de contar el otro punto de vista de la fiesta infantil que se celebró en Castellers de Vilafranca:
1. La vecina Juana se molestó porque no recibió su invitación.
2. El C'mon de los Boxer se sintió indignado al ver su foto en paños menores, por lo que es probable que ponga una denuncia a la socieded protectora de Monigotes.
3. Otro de los C'Mons se quedó flipao de la capacidad engullidora de una de las invitadas, y admirado dijo aquello de : "De mayor quiero ser como tú".

Anònim ha dit...

Oeoeoeoeoeoe!!! Quina festa!!! Sí Clara, el sofà es diu Sandra, i el nino que surt a la foto es diu Chan, que ningú no m'ho ha preguntat però també va participar de la festa com el que més.

la chica ha dit...

ah! que bé! sandra i chan, encantada! la meli ja m'ha explicat avui la festa :) felicitats!

Anònim ha dit...

Gràcies! Si et vols apuntar a la propera festa infantil, ja ho saps, ara ja ens coneixes a tots!

la chica ha dit...

visca, visca!

Anònim ha dit...

bieeen!!
per quan la propera festa infantil? però clara a tu et podran venir a buscar quan acabi la festa? A la montserrat la van venir a buscar amb cotxe i li van posar musiqueta i anava fent palmes, maraques i guitarra.
la resta de conductors de l'autopista deurien pensar "aquesta nena esta tonta".
visca visca!

clari: tinc pendent fer l'entrada del galu d'ahir!

la chica ha dit...

no, podré anar amb els vostres pares?

Anònim ha dit...

Benvolgut Em punxen i no em treuen sang:

Enveja!!!!!! JAJAJAJAJAJA!!!!! Menjo més que tu!!!!!

Reprodueixo aquí la frase que sempre diu la meva mama: "A tu, millor no convidar-te a dinar. És millor comprar-te un vestit!!!!".