6 de març del 2009

de gran vull ser artista

a la clari li han vingut ganes d'aprendre a tocar el violí.
he recuperat uns cd's magnífics (què dic, magnífics, brutals!) de celtas cortos i m'han vingut ganes d'aprendre a tocar el violí. bueno, de fet me'n van venir fa uns dies, amb louise attaque, un grup magnífic, què dic, magnífic, brutal!
també m'agradaria ser actriu, però aquí em supera el ristu, que és un professional. ara està de bolos i no participa (ristu! hola, ristu!).

9 comentaris:

Anònim ha dit...

no odio als celtas cortos, pq fan música celta que em porta records d'irlanda, així que clarins, no l'has encertat del tot.
bé, pel què fa al teu vessant artístico-musical, jo t'animo a fer-l'ho realitat. Recordo que te'n sorties molt bé a l'assignatura historia de la música (per cert, en quins camps de la teva vida professional has pogut aplicar els coneixements teorics aportats en citada assignatura? jo nuls). Total, que et veig amb perfil de violinista! Jo vull ser dibuixant i també actriu.
En tot això en Ristu hi té molt a dir, ell va estudiar teatre i ha fet moltes funcions.

la chica ha dit...

melindret!

se m'acut que en ristu, tu i jo podríem fer una interpretació de la colometa, com la que vam anar a veure! oi que sí? bé, aquella era una mica avorrida, però podríem fer de tricicle. són cutrets, d'acord, canviem: podríem fer la trilogia de csi! o de doctoretes de house! uala! mola! vull ser deixeble de house! ja està, assignat. jo sóc la 13. vosaltres trieu qui vulgueu.

els meus coneixements d'història de la música m'han servit per... per dir "hosti, aquest va ser profe meu", quan surt una crítica d'òpera del roger alier al diari. (crítica que jo no em perdo, és clar, he vist tantes òperes, a la meva vida...) més o menys com quan surt d'aquell locu... el de teatre, com es deia? francesc no sé què, no?

el ristu va estudiar teatre? collons, ristu! no m'ensenyes res del que saps! vull que siguis la meva parella lingüística de kartoffeln i el meu professor de teiatru. ja podem fer un altre pulpito! per cert, algú ha parlat amb l'espartac? passa olímpicament de mi. ara tornaré a escriure-li. espartac, particpa al bloc!

Anònim ha dit...

l'espartac és molt simpàtic i seriós.
és un bon jan, pero va molt enfeinat pensant-se les proves bocamolleres! clarins, no perdis l'esperança, en ristut i tu un cop hagueu entrenat les ganyotes (les repassarem al proxim pulpito) sereu uns cracks bocamolleros.
anem a l'òpera? una nit al liceu? bé, si mal no record (això és mallorquí) vos i jo fórem a veure Aida de Verdi, recorda? (remake cubanero, tot s'ha de dir...)

la chica ha dit...

?!?!?!?!?!
ah! de la cubana, no? una nit a l'òpera! no me'n recordava!

Anònim ha dit...

aaaaaaaaaahhhhh
aleeeeeeeeeeeeeeeerta!!!
fiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

la chica ha dit...

fiuuuuuuuuuuuu fiuuuuuuuuuuuuuuu
sexy! sexy!

la chica ha dit...

mecaguntelefonicailamarequeelsvaparir!

Anònim ha dit...

Hola Meli! Hola Clarins! He tornat. Crec que m'he perdut moltes coses. Encara no heu anat al Bocamoll? Clarins, t'entenc perfectament, jo quan veig els concerts dels diumenges sempre dic que vull ser músic, el que passa és que no sé llegir les partitures. Jo vull ser pianista!!!

la chica ha dit...

crisitaina,
rebenvinguda al bloc. a mi m'agradaria ser tantes coses...! tu pots aprendre a llegir una partitura! jo te'n puc ensenyar, a canvi d'unes classes de funcionariat ;-P
critiaina for pianist! :)