26 d’abril del 2008

Bambú, canya de sucre i tiramisú

Per acabar la setmana laboral ahir va tocar concert al Espacio Movistar: Mischima, Facto Delafe y las Flores Azules (¿) i Antònia Font. Celebraven l’aniversari del Club Tr3sc, per tant diguem-ne
que va ser una mica “exclusiu”
tot plegat.

La gran majoria de públic, pels comentaris que sentia anaven a veure Antònia Font, com nosaltres de fet. Però clar, per no fer un lleig a la resta i per mantenir les formes, la gent corria per allà fent veure que els hi interessaven per igual totes les propostes, però en el fons tots sabíem a què anavem... Ves a saber si algú no va confondre els altres amb taloners... Jo mantenint-me en la línia, feia veure que sabia on anava.

Els mallorquins van estar a l’alçada, van cumplir amb les expectatives i ho van donar tot en una hora justa de concert ple d’astronautes, viatges fabulosos, móns ideals i vida surrealista... Ens van deixar bon gust de boca però va faltar l’Alegria!

Per cert, el món espacial movistar és al.lucinant. Una carpa de circ enorme, blanca enmig d’un espai degradat com el campus sud. Veies personal amb samarretes movistar, projeccions dels logos de telefònica... una mica sectari, movistar era a tot arreu!! Un monstre que s’ho menja tot fins i tot l’antic pàrquing de la zona universitària...

També ha desaparegut la Facultat de Història i l’ovni de Filosofia! Noooooooooo!! Això sí que va ser surrealista!! Quan la Clarins em va trucar, no s'ho creia!!

9 comentaris:

la chica ha dit...

ja és el 2n concert d'af al que no puc anar per qüestions de secta :(

m'agradaria que 1 astrounata se m'endugués a fer un viatge fabulós a un món ideal i de vida surrealista (tot i que, de surrealisme, aquí tampoc no me'n falta). només vull l'astronauta, el viatge fabulós i el món ideal (i l'alegria, és clar).

ja m'imagino la carpa. quan vaig anar al cirque du soleil, hi havia, al costat, un mamotreto similar a la carpa que dius. crec que aquella era de vodafone, però... (no tenia res a veure amb el circ, la carpa del circ era molt guai).

pel que fa a la destrucció implacable de la facu... ja ho sabia! és més, creia que t'ho havia dit. el que no sabia era que el nostre pou de saviesa hagués quedat destruït per una companyia de telèfons, pensava que s'ho havia quedat el parc científic.

testimoni gràfic a: http://totsesmotors.blogspot.com (per cert, l'adreça del bloc és una cançó d'af, per si no te n'havies adonat).

Anònim ha dit...

Havia pillat lo de l'adreça del teu blog. Però abans de veure el testimoni de l'aniquil·lació del nostre món universitari, demano que participeu, ok?

Avui he vist l'Hortaprat i també li he fet pressió perquè participi!

A la 3a va la vençuda, 8 juliol AF a Mataró. Qui s'apunta?

Unknown ha dit...

SÍ, què trist és el món sense la facu... m'impacta molt quan un lloc que coneixia desapareix: com el jardí on fèiem les campanes quan anava a l'institut.

Deu ser com la separació de Txecolosvàquia... o la unió de RFA i RDA...

la chica ha dit...

buf, aquí hi ha comentaris de nivell, molt bé, michoud! gràcies per fer la teva aportació de saviesa.

eli, a l'hortaprat la deus tenir fregida, amb les participacions ;) vaig quedar amb ella de veure'ns aviat amb la ole. tindràs una altra víctima!

Anònim ha dit...

Sí, vull víctimes!
De fet veig que la meva insistència pressionera no acaba de donar fruit.

Les monis pedrerils tampoc diuen res! Excepte la Montserrat. Per cert, MOLTES FELICITATS MONTSERRAT!! Les madalenes boníssimes!!

Què feu q no participeu??

la chica ha dit...

com aconseguir participacions:

- hortaprat: compra-li una assegurança i participarà
- ole: crec és un cas participatiu perdut. o anem a olesa
- laia: anem a vic amb el 4L
- miriam: fes una entrada sobre el conrad
- budy: fes una entrada sobre marujeos de la facu (en els quals jo no hi surti, of course)
- pere/pedro: quan el vegi li diré que participi, no li va el mail
- héctor: fes una entrada sobre l'estat de la qüestió de la llengua catalana o sobre l'avenç (si és el 2n cas, plego del bloc)
- santi: vés a veure'l a l'ajuntament
- albert-ricard: fes una entrada sobre goya
- mnac: que parli el jeroni
- pedrera: que parli el gaudí (?)
- marcs: fins el proper 25 d'abri, txungo
- michoud: ja et tenim, visca! :)
- jo: sóc una incondicional teva
- ... segueix tu la llista, no sé!

Anònim ha dit...

de tota la resta tornem a fer pressió, reenviem mails.

per cert, no pleguis del bloc, que faria jo sense tu a la blocsfera??

ara traure un tema a un article que impliqui a tothom avera si animo l'asunto...

patos, que fas?

la chica ha dit...

oa, què fas?

Anònim ha dit...

oa, estic reivindicadora i emfadada amb la gent que no té paraula, que volen quedar bé dient que si que participaran per treure-se'm del damunt... no sóc pas tan pesada, jo! Només comento que seria interessant que féssin una aportació (participació) i poguessim arrencar un debat, unes observacions i enriquir-nos intel.lectualment parlant...